Expres lonac za mikrotalsnu

download

EXPRES LONAC ZA MIKROTALASNU

Da li vam se dešavalo da nemate vremena da skuvate ručak? Da li vam se dešavalo da provedete divno sunčano posle podne zatovreni u kući jer spremate ručak za sutra, za tri dana unapred? Da li Vam se dešavalo da ručak iskipi jer ste u tom momentu baš morali da se javite na telefon? Da li vam se dešavalo da vam ručak zagori jer ste morali da se posvetite bebi? Ako je odogovr DA, onda je expres lonac za mikrotalsnu pravo rešenje za vas.

Tupperware je koncipirao odličan proizvod udružio kuvnaje pod pritiskom i pod uticajem mikrotalasa i napravio jedinstvenu posudu EXPRES LONAC ZA MIKROTALASNU.

Ako vam kažem da za najviše 30minuta imate spremljen obork koji možete direktno da poslužite kako vam  se čini? Meni odlično !

A kako vam zvuči činjenica da  posuda dozvoljava da radite više različitih stvari istovremeno, jer nije potrebno da mešate i pazite jelo. Možete se opustiti , pričati sa drugaricom, možda se istuširati, prelistati vesti, pročitati nekoliko strana knjige, posvetiti se deci..možete da legnete i uživate… Uf i pri samoj pomisli da postoji nešto ovako osećaj je fantastičan. Verujte mi kada probate i osetite ukus..mmmm.. Ono što je odlično posuda obezbeđuje ravnomerno zagrevanje, tako da hrana zadržava svoju boju i pri veoma brzom kuvanju.

Tupperware se uvek potrudi korak više, tako da je posuda lepih boja i idelano se uklapa i za serviranje .

Pa da rezimiramo, šta dobijate sa ovom posudom: više vremena, uštedu u novcu, zadovoljstvo, kvalitetan i svež obrok za  30tak minuta. Zadovoljan osmeh svih ukućana 🙂

Verujem da ste već do sada zaključili da je ovo baš prava posuda za vas.

Hajde da vidimo šta možete da pripremite u njoj: gulaš, grašak, boraniju, kupus,pasulj, piletinu sa povrćem, đuveč… da obarite cveklu..ideja je mnogo zavisi od vaše mašte….

Dovoljno je da pratite osnovna upustva:

  1. Posudu napunite hranom i dodate tečnost, zatovrite i zaključate
  2. Na svakih 10minuta kuvanja stavite minimum 150ml telnosti tj. maksimalno 450ml za 30 minuta kuvanja
  3. Nikada nemojte kuvati duže od 30 minuta
  4. Po dostizanju maksimalne temperature aktiviraće se ventil za regulisnaje pritiska i omogućiti oslobađanje viška pare
  5. Kada počne da pišti, nemojte je vaditi iz mikrotalsne, sve dok se pokazatelj pirsusva pritiska ne vrati u provbiti položaj
  6. Posuda nije namenjena za prženje, kuvanje jaja i pripremu kokica
  7. kuvanje bez tečnosti ili nedovoljno tečnosti može da ošteti posudu
  8. Ne koristite za kuvanje jela kod kojih nastaje pena, kao što su testenine, ovsene pahuljice, žitarice
  9. Ne dirajte sigurnosne elemente dok je Expres lonac pod pritiskom
  10. Da bi kuvanje bilo ravnomerno, meso i povrće narežite na manje komade približno iste veličine

Dimenzija posude: 28,08×22,49×15,70cm

 

Ako vam se sviđa proizvod, ali ste zabrinuti da li mikrotaslana zrači možete više da pročitate o tome u tekstu Bauk zvani mikrotalsna.

Katalog:

Tupperware promo katalog

 

Za sve informacije, savete, dodatne ideje preyentaciju proizvoda i detalje možete me kontaktirati i na mail kuvamcuvam@gmail.com

 

 

 

Ostavite odgovor