O TUPPERWARU

Dobrodošli u svet Tupperwara!

Od provg dana kako sam kročila u svet Tupperware bila sam ponosna na uspeh i trajnost kompanije. Činjenica da kompanija postoji od 1947 godine ulivala je veliko poverenje!

Earl Tupper je dizajnirao našu prvu posudu davne 1947 godine, prvobitna prodaja je bila zamišljena na klasičan način u prodavnicama! Međutim, takav način prodaje nije bio moguć jer Tupperware proizvodi  nisu i nikada  neće biti samo obične lepe posude i proizvodi! To su proizvodi s adušom, stilom višefunkcionalni i tu priču je neko trebao da ispriča!

Brownie Wise se prva dosetila ,  1950 godine da Tupperware dovede u naše domove i što bi se reklo sve ostalo je historija, time je Tupperware postao svetski fenomen, početak direktne prodaje, prezentacija i uzor za hiljade komanija koje su krenule ovim putem! A sve je počelo od muškarca koji je kreirao činiju i sa ženom koja je imala viziju! 75 godina kasnije Tupperawew ima više od tri miliona sledbenika u 81 državi širom sveta, koje povezuje više od posude! 

Tupperware Party prezentacija počne svake 2,5 sekunde u nečijem domu širom sveta. Jedan je od  5 vodećih proizvođača kuhinjskih pomagača u svetu. Ima više od 10.000 patentiranih proizvoda, recimo jedini je proizvođač u svetu koji pravi metalnu posudu sigurnu za pripremu hrane u mikrotalasnoj rerni.

St Barth body oil

120 ml – €45,00

Do sada ima više od 60 prestižnih nagrada za dizajn Crvena točka. Proiyvode Tupperware možete da nađete u muzejima po celom svetu,

Za razliku od obične plastike, tupperware ulaže u visokokvalitetne materijale i kvalitetnu, svetski priznatu proizvodnju trajnih proizvoda

POSETITE PRODAVNICU

Volim da kažem da Tupperware nije samo posuda i prodaja! Tupperware je prosoto stil života, podrška, druženja. Tupperware je kroz godine poslovanja omogućio i pomogao ženama (naravno i muškarcima) da jačaju svoje samopouzdanje, izgrade karijeru, naprave biznis ili prosot uživaju u kuhinji sa svojom porodicom!

Ako razvijete ljude, oni će razvijati posao
Brawnie Wise